SELECTIE; RADIO

Het Radiocafe. Gesprekken over de voor- en nadelen van telewerken met werkgevers en werknemers. Radio 1, 21.02-22.00u.

De weekstaat. President van De Nederlandsche Bank Noud Wellink legt in een eerste aflevering van een drieluik uit wat er in het bankieren na 1 januari 1999 verandert. Ook aandacht voor beleggingsinstellingen. Radio 5, 21.30-22.00u.

De avonden. Literair variete met onder anderen Jan Mulder en J.P. Guepin. Muziek van Dionys Breukers die zijn eigen lichaam bespeelt. Heere Heeresma vervolgt zijn memoires. Radio 5, 22.02-24.00u.

Radio uit. Te gast is Henk Davidse n.a.v. het boekje Je moet schieten, anders kun je niet scoren, over Cruijff-taal. Davidse verzamelde de meest opmerkelijke, kromme en poetische citaten van het voetbalorakel Johan Cruijff. Morgen, Radio 5, 17.05-17.50u.