Hiddink en Van Gaal onderuit in Spanje, Mallorca aan leiding

ROTTERDAM, 23 NOV. Guus Hiddink en Louis van Gaal maken zorgelijke tijden door in Spanje. Beide Nederlandse trainers zagen hun ploeg zaterdag verliezen in de Spaanse voetbalcompetitie. Hiddink ging met Real Madrid met 3-1 onderuit bij Valencia, Van Gaal en Barcelona verloren met 1-0 van Mallorca, dat door de overwinning de leiding overnam van Celta de Vigo. Barcelona en Real Madrid volgen op de derde en vierde plaats op respectievelijk drie en vier punten.

Bij de rust keek Real al tegen een achterstand aan door een treffer van Angulo. Savio nam in de 57ste minuut de gelijkmaker voor zijn rekening, waarna Valencia toesloeg dankzij twee doelpunten van Lopez. Barcelona ging ten onder door een ongelukkige inzet van Sergi, die in de 20ste minuut zijn eigen doelman Hesp passeerde. Atletico Madrid haalde uit tegen Valladolid, 6-1.