Animatie Film Festival

Het Holland Animation Film Festival is nog t/m dit weekend te bezoeken in filmtheater 't Hoogt en bioscoop Camera/Studio in Utrecht.

Te zien zijn oa een internationale selectie van recente onafhankelijke films, zoals de met een Oscar bekroonde film `Geri's Game' van Jan Pinkava retrospectieven, Nederlandse en Belgische animatiefilms, een competitie van toegepaste animatie met prijzen voor commercials, voorlichtingsfilms videoclips en film- en tv-leaders, een programma gewijd aan de Engelse tv-zender Channel 4 en films van studenten. Behalve films zijn er ook tentoonstellingen, oa een foto-expositie `The Third Eye' van de Fin Timo Viljakainen en een driedimensionaal schilderwerk van de Estlandse kunstenaar Mati Kutt.

*T/m 20 nov 't Hoogt, Camera/Studio, Utrecht. Toegangskaarten verkrijgbaar bij de centrale kassa in de tent achter 't Hoogt, los f12,50 dagkaart en 5-rittenkaart f60, passepartout f150. Res 030-2328388 (10-17u).