Radio

De Avonden. Het gesproken uitzicht komt vandaag van dichter Simon Vinkenoog en Arnon Grunberg uit New York. Verder praat Paula Gomes over het boek Verloren Goeling dat ze samen met Rudy Kousbroek schreef. Na het Poesjkin-project, dichter Jos Versteegen over zijn bundel Jonge Meesters en een klein concert van White Hassle uit New York. Radio 5, 22.02-24.00u.

Wat een taal! Over onder meer boeken met verwensingen, vloeken schelden en taalergernissen, en wat het Internet te bieden heeft op het gebied van Nederlandse dialecten. Morgen, Radio 5, 10.30-11.00u.

De Schatkamer. Portret van de hoofdredacteur van Nederlands kleinste dagblad The Daily Invisible, Julius Vischjager. Op de wekelijkse persconferentie van premier Kok stelt hij altijd de laatste vraag. Verder beheerst hij alle piano-sonates van Scarlatti. Morgen, Radio 5, 14.02-15.00u.