Selectie; Radio

Radiocafe. Over de relatie tussen voeding en gezondheid met professor Daan Kromhout van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieuhygiene. Drink-ontbijten, cholesterolverlagende margarines; de voedingsindustrie lijkt wel in handen van de wetenschap. Wordt het ook gezonder? Radio 1 21.02-22.00u.

De Avonden. Literair variete met verhalen van o.a. Eric Bindervoet & Robbert-Jan Henkes, Don Duyns en de klankdichter Han Buhrs (met Dada-gedichten van Anthony Kok uit 1915). Muziek van Wilma Paalman accordeon, cello en zang. Na elven de schrijfster Lydia Rood over haar verhalenbundel Samen in een Familiegraf. Radio 5, 22.02-24.00u.

Montaigne. Herhaling van een uitzending van een gesprek tussen professor Kees Fens en tekenaar Peter Vos over muziek en poezie. Met o.a. Monteverdi, Tsjaikowski, Herman Gorter en Guido Gezelle. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.