Selectie; Radio

Opium. Gesprek met acteur Fedja van Huet die een hoofdrol speelt in het door Dennis Potter geschreven stuk Bitterzoet. Verder zijn o.a. te gast Frits Lambrechts en Spanje-kenner en historicus Chris van der Heijden. Radio 1, 20.01-22.00u.

De Verbeelding. Aandacht voor de Portugese schrijver en dichter Fernando Pessoa (1888-1935). Acteur Wim van der Grijn leest onder meer een selectie uit de bundel Gedichten en fragmenten uit Het Boek der Rusteloosheid en de zangeres Misia zingt enkele van zijn teksten. Radio 5, 21.00-22.00u.

De Avonden. Na het uitzicht van Luc Zeebroek (Kamagurka), kunstenaar te Gent, aandacht voor klankdichters die woensdag 18 november in Vredenburg zullen optreden. Verder o.a. een gesprek met schrijver Job Creyghton over de motieven achter zijn boek Lelievelds Kramp. Ten slotte aandacht voor de soulmuziek van Mary Wells. Radio 5 22.02-24.00u.