Mens en Bedrijf

Th. Jansen Th. Jansen is benoemd als statutair directeur van DNC De Nederlanden Compagnie (voorheen Koppelpoort Holding). Hij volgt E. Jaspers op die als directeur van werkmaatschappij Zeevenhooven actief blijft. Jansen was hiervoor werkzaam bij Pernod Ricard Nederland. In de raad van commissarissen van DNC zijn benoemd A.A.M. Deterink (partner van advocatenkantoor Bannink en Van Kemenade), K. Streefkerk (voorzitter van de directie van VastNed Groep) en M.K. Vredegoor (Peace Noble & Pond).

Zij nemen de plaats in van K. Groot (voorzitter), M.H.G. Hoffmann en D. Schneider die onlangs naar aanleiding van de voorgenomen veranderingen bij de onderneming hun zetel ter beschikking hadden gesteld. K. Zeevenhooven zal nog enige tijd als commissaris aanblijven. Vredegoor zal optreden als voorzitter van de nieuwe raad van commissarisen.