Zondag; SELECTIE

OVT. De parlementair historicus Gerard Visscher praat naar aanleiding van het vertrek van De Milliano uit de Tweede Kamer over de geschiedenis van de fractie-discipline. Tevens een gesprek met Ellinoor Bergvelt over haar boek over het Rijksmuseum en de laatste aflevering in de serie over de Binnenlandse Veiligheidsdienst. Radio 1, 10.02-12.00u.

De andere wereld van zondagmiddag. In het eerste uur een discussie over wat er met het Van Heutsz-monument in Amsterdam-Zuid moet gebeuren. Ook komt het fenomeen Infowar aan de orde dat volgens het Pentagon de oorlog van de toekomst wordt. In het tweede uur aandacht voor o.a. girlpower en de klachten over de zogeheten tweede feministische golf. Radio 5, 13.02-15.00u.

Radio 1-middagjournaal. Gesprek met de CDA'er mr.dr. Jan Peter Balkenende over de commotie rond het vertrek van Jacques de Milliano, het CDA-imago en de wijze waarop de partij oppositie voert. Radio 1, 13.30-14.00u.

Volgspot. Acteur Jack Wouterse praat over zijn werk en de voorstelling Nachtasiel bij het RO-theater die 21 november in premiere gaat. Radio 1 & 2, 0.02-1.00u.