Waarschuwing

(Gezien op een prikbord naast een kopieermachine)

Dit apparaat is voorzien van een tijdnood-naar-storingomzetter. Een geavanceerde schakeling, de `hetekolendetector', meet de emotionele gesteldheid van de gebruiker; op basis van zijn radeloosheid en haast wordt een `tijdnoodfactor' bepaald. Deze waarde dient als stuursignaal voor een `quasi-random-storing-generator', zodat de ernst van het defect steeds aangepast wordt aan de gesignaleerde behoefte. Dreigementen en scheldwooorden hebben een averechtse uitwerking, omdat deze eveneens door de detector gemeten worden. Het is evenmin aan te raden om naar een ander apparaat om te zien, aangezien dit vrijwel zeker leidt tot nog ernstigere storingen bij laatstgenoemde.

Bewaar uw kalmte. Spreek het apparaat vriendelijk toe. De ervaring leert dat niets anders helpt. Laat een technisch apparaat nooit merken dat u haast heeft.

Gelezen in havencafe in Ramsgate:

Old fisherman never die

They just smell that way

Wie kent de auteurs? En wie weet nog meer leuke anonieme teksten?