WEBWIJZER

www.videogames.com Actuele en zeer uitgebreide site over videogames. Previews en reviews van honderden spellen. Daarnaast een groot aantal tips en cheats om spellen makkelijker of interessanter te maken. Verder korte demo's, een gratis nieuwsbrief en alleen al van de laatste Tombraider 81 foto's.

happypuppy.com Tips en nieuws over de laatste spelletjes. Vooral interessant voor nostalgische pc-gebruikers die oude arcadegames willen spelen. Bij happypuppy zijn honderden spelletjes te downloaden, waaronder klassiekers als Asteroids, Pac-Man, Mappy enz.

www.game-revolution.com Veel nieuws toegespitst op Nintendo 64 en Sony Playstation. Naast reviews vooral interessant door de vele tips en cheats die zijn te bekijken.

www.planet.nl/game De gamespagina van Planet Internet. Veel links en beschrijvingen van games. Vooral aandacht voor pc-games maar ook Playstation en Nintendo 64 komen uitvoerig aan bod.

videogames.org

De geschiedenis van videogames op het net. Wetenswaardigheden maar vooral veel links naar de vergane systemen: Atari 2600, Colecovision, Intellivision, Nintendo Virtual Boy.

www.atarihq.com

Vele pagina's met nieuwtjes over de oude Atari-machines. Onder meer een virtueel Atari-museum. Er zijn zelfs nieuwe spelletjes te vinden.

www.playstation.com

De homepage van Playstation. Uitgebreide en subjectieve site van Sony. Vooral veel uitvoerige beschrijvingen van de mooiste Playstation-spellen. Daarnaast is er informatie te vinden over de release-dates van spellen en is er een Gran Turismo screensaver te downloaden.

www.sega.com

Laatste releases voor de Saturn en een database met beschrijvingen van games voor Megadrive, pc, Gamegear en Saturn. Daarnaast prominent het nieuwe paradepaardje van Sega: Dreamcast.