Selectie; Radio

Hier en nu Nieuwspoort. Gesprek met de VVD'er Frans Weisglas over zijn partij en de toekomst van het Nederlandse buitenlandbeleid. Radio 1, 20.02-22.00u.

De Avonden. Na het gesproken uitzicht van de schrijver Herman Brusselmans aandacht voor het noodlijdende techniekmuseum New Metropolis in Amsterdam. Verder de promotie van theoloog Van der Hoeve op het imago van Satan en een portret van het Amerikaanse trio Low. Radio 5, 22.02-24.00u.

Dokument op 5. Meningen over vreemdgaan, ontrouw en overspel. Morgen, Radio 5, 13.08-14.00u.

Schuim en As. O.a. praat schrijver Paul de Wispelaere over zijn werk en zijn op 18 november te ontvangen Prijs der Nederlandse Letteren. Ook een portret van acteur Joop Doderer die de komende tijd in het stuk Oom Wanja van Tsjechov te zien is. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.