SELECTIE: RADIO: Zaterdag

Het Studiehuis. Vandaag staat de effectenbeurs centraal. Aandacht wordt besteed aan de handel, de controle en de effecten van de bewegingen van de beurs op de rest van de economie. Radio 5, 15.30-16.00u.

4FM. Live vanuit Maastricht de EBU World Music Night met optredens van Trilok Gurtu & The Glimpse, Emil Zhrihan, Cesaria Evora en Phase 2 Pan Groove. Radio 4, 19.00-1.00u.

Volgspot-live. Cabaretiere Hester Macrander zingt repertoire uit haar nieuwe theaterprogramma en optredens van de Cajun-groep Swamp, gitarist B.J. Baartmans en het dansorkest New Cool Collective. Radio 2, 22.02-24.00u.

Easy listening. O.a. opnamen van Jacques Brel gemaakt op 12 mei 1961 in het Scheveningse Kurhaus, een omstreden chanson van Michel Sardou over de Tweede Wereldoorlog en symfonische bewerkingen van Dave Brubeck-composities door zijn broer Howard. Radio 1 & 2, 0.02-2.00u.