Selectie: Radio

Hier en nu Nieuwspoort. De voorzitter van de Tweede Kamer Jeltje van Nieuwenhoven praat o.a. over het beter functioneren van de Kamer en te weinig vrouwen in hoge posities. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Het gesproken uitzicht van de historicus Gerard Termorshuizen in Sassenheim en een gesprek met Matthijs van Boxtel die al 15 jaar aan zijn Encyclopedie van de Domheid werkt. Ook een beschouwing over Duitsland en de groep The Handsome Family. Radio 5, 22.02-24.00u.

Dokument op 5. Over de terugkeer van de elektroshock als behandelmethode in de psychiatrie. Morgen, Radio 5, 13.08-14.00u.

Schuim en as. O.a. een gesprek met Arthur Japin die in 1997 doorbrak met zijn roman De zwarte met het witte hart. In de studio ook dr. Peter Akkerman over de opgravingen in Syrie van een compleet archief met kleitabletten. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.