Selectie: Radio

De avonden. Na een verhaal van Arnon Grunberg een derde bloemlezing uit de opnamen die werden gemaakt op het Crossing Border Festival in Den Haag. Muziek van Chris Knox, Kramer en Dogbowl. Ook een optreden van de Amerikaanse zanger en liedjesschrijver Vic Chesnutt. Radio 5 22.02-24.00u.

Wat een taal! Siemon Reker, taalkundige verbonden aan de Universiteit van Groningen, vervolgt zijn serie over 100 jaar Koenens Verklarend Handwoordenboek der Nederlandsche Taal. Verder praat o.a. publicist en woordenboekenmaker Ewoud Sanders over de vooral buitenlandse woordenboeken die integraal op het internet te raadplegen zijn. Morgen Radio 5, 10.30-11.00u.

Weldenkende mensen. Discussie over de toenemende onrust over seksualisering van de samenleving en de paniek over seksueel misbruik van kinderen. Morgen, Radio 5, 12.02-13.00u.