Selectie; Radio

Radiocafe. Gesprek met oud-voetbalscheidsrechter John Blankenstein over geweld op de sportvelden. Radio 1, 21.02-22.00u.

De weekstaat. Laatste deel van een serie over maatschappelijke gevolgen en de fiscale aspecten van het ethisch beleggen. Radio 5 21.30-22.00u.

De avonden. Literair variete met teksten van Thomas Verbogt, Jean Pierre Guepin, Louis Lehmann en P.F. Thomese. Muziek van de violiste Lorre Lynne Trytten uit Wisconsin met Amerikaanse folksongs (zij speelt bij het Willem Breuker Kollektief). Na elven een reportage over de Daklozenkrant en Heere Heeresma besluit de uitzending. Radio 5 22.02-24.00u.

Montaigne. Gesprek met de vertaler van o.a. Mulisch Boon, Reve en Vestdijk naar het Duits Jurgen Hillner en aandacht voor Varkens, een bloemlezing van de Stichting Varkens in Nood. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.