Paranormaal genezen

Wat een afschuwelijk artikel over paranormaal genezer Anton Korf in NRC Handelsblad van 28 oktober. Ik heb zelf heel goede ervaringen met de heer Korf. Hij heeft mijn paard drie jaar geleden behandeld. Mijn paard was door de verzekeringsarts afgekeurd wegens hoefkatrol en artrose en moest naar de slager. Door de behandeling van de heer Korf is mijn paard volledig opgeknapt en sindsdien geen dag meer kreupel geweest. Voor de behandeling heeft de heer Korf aangegeven hoeveel behandelingen er nodig waren en daar heeft hij zich ook aan gehouden. Een behandeling kost ook absoluut geen fl 250. Dat is valse informatie. Als de heer Korf niet in staat is een paard te genezen komt hij daar eerlijk voor uit.

Natuurlijk kan hij niet ieder paard helpen, en vergeet niet dat men pas in het allerlaatste stadium bij de heer Korf komt. Er is dan vaak al van alles gebeurd en gedaan. Het is niet eerlijk om hem dan de zwartepiet te geven.

    • Ellen Wesseling