Selectie: Radio; De Recensenten.

Biografe Sylvia Witteman en fotograaf Bert Nienhuis bespreken elkaars werk. Witteman schreef een kleine biografie over Simon Carmiggelt en Nienhuis maakte een nieuw fotoboek. Radio 1, 20.02-21.00u.

Uit het nieuws. Gesprek met de oudste fotografe van Nederland, de 88-jarige Eva Besnyo. Ze kwam in 1932 uit Hongarije naar Nederland en werd een van de belangrijkste Nederlandse fotografen. Radio 1, 21.02-22.00u.

De Avonden. Het gesproken uitzicht is vandaag van Julius Vischjager (hoofdredacteur van de Daily Invisible) en verder onder andere besprekingen van het boek Microcosmi van Claudio Magris en de film The Truman Show van Peter Weir met Jim Carey. Met ook een atelierbezoek aan Willem den Ouden die zich inzet voor het behoud van het rivierlandschap. Radio 5, 22.02-24.00u.