Selectie Radio

Het avondconcert. Werken van Sibelius en Stravinski, uitgevoerd door het Radio Philharmonisch Orkest o.l.v. Hans Vonk met medewerking van violist Cho Liang Lin. Radio 4, 20.02-22.30u.

De avonden. Na Arnon Grunberg uit New York de tweede bloemlezing uit de opnamen van het Crossing Border Festival in Den Haag. Na elf uur het Poesjkin-project en de band Songs: Ohia. Radio 5, 22.02-24.00u.

Een leven lang. Portret van de Amsterdamse beeldhouwer Andre Volten (1925) wiens werk in Nederland en buitenland in de openbare ruimten te vinden is. Morgen, Radio 5, 11.02-12.00u.

De schatkamer. Lalo Diaz, een Chileense vluchteling die in Amsterdam een tangoschool begon praat o.a. over zijn tijd in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires, de terreur van Pinochet en de tango. Morgen, Radio 5, 14.02-15.00u.