Voetbal Engeland

Manchester United verzuimde in Engeland om in te lopen op Aston Villa. De koploper kwam op eigen veld niet verder dan 1-1 tegen Leicester City, maar ook United wist niet te winnen. De miljoenenploeg mocht zelfs heel blij zijn met een punt tegen Derby County. Invaller Jordi Cruijff maakte pas vlak voor tijd gelijk (1-1). Het verschil tussen Villa en United bedraagt vier punten, maar laatstgenoemde club heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Arsenal rukte na de 2-1 bij Blackburn Rovers op naar de derde plaats. De ploeg van Bergkamp en Overmars passeerde onder meer Chelsea, dat op 0-0 bleef steken bij Leeds United. Ed de Goey stopte een strafschop van zijn landgenoot Jimmy Floyd Hasselbaink. Gisteravond werd bekend dat Leeds een nieuwe manager heeft aangesteld. Het is de Ierse oud-international David O'Leary, die al trainer van de club was. Hij volgt George Graham op, die eerder deze maand naar Tottenham Hotspur vertrok.