Selectie: Radio

Opium Radio. Gesprek met schrijver Cees Nooteboom over zijn boek Allerzielen. Verder te gast: dichter Koos Geerds over zijn bundel Staphorst, zangeres Geertje Bijma, cellist Pieter Wispelwey en filmmaker Prosper de Roos. Radio 1, 20.02-22.00u.

De Avonden. Na het gesproken uitzicht een gesprek over de relatie tussen homoseksualiteit en opera. In het tweede uur het eerste deel van een serie over moraliteit in het postmoderne tijdperk met socioloog en filosoof Harry Kunneman. Hij meent dat onze moraal niet langer berust op geboden en verboden, maar in het teken staat van het opwekken van verlangens. Radio 5, 22.02-24.00u.

Damokles. Radioreportage over de bekendste zwerver van Zwolle Michael Hooft die zo verliefd op een Georgische vrouw is geworden, dat hij zijn drie honden, zijn pony bakfiets en tentje achterliet en haar achterna is gereisd. Radio 1 & 2 0.02-1.00u.