Selectie: Radio

Hier en nu Nieuwspoort. Professor Hans Crombag, een van de grondleggers van de rechtspsychologie in Nederland pleit voor een nieuw rechtboek van strafvordering. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Het gesproken uitzicht van schrijver Eric Verpaele in het Belgische Lebbeke en o.a. een recensie van het boek Artiest en Fiscus met suggesties voor het omzeilen van belastingen. Radio 5, 22.02-24.00u.

Dokument op 5. Portret van Nelly van Doesburg de vrouw van kunstenaar en architect Theo van Doesburg. Samen met Mondriaan was Van Doesburg oprichter van de kunstenaarsgroep De Stijl. Morgen, Radio 5, 13.08-14.00u.

Schuim & as. O.a. Bert Keizer praat over zijn boek Tijdelijk feest en cineaste Heddy Honigmann over haar documentaire 2 minuten stilte a.u.b. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.