Selectie: Radio

De Avonden. O.a. een bloemlezing uit de opnamen die afgelopen week gemaakt werden op het Crossing Border Festival in Den Haag. Radio 2 22.02-24.00u.

Gebeurtenissen. O.a. ziekenverzorgster Karin Westkamp praat over de huidige werkdruk en problemen in de toekomst. Want Nederland vergrijst en nu al is er onvoldoende personeel te vinden. Morgen, Radio 5, 13.08-13.50u.

Weldenkende mensen. Discussie over het al of niet berechten van oorlogsmisdadigers die asiel zoeken in Nederland. Tot nu toe heeft Nederland oorlogsmisdadigers uit bijv. voormalig Joegoslavie niet vervolgd. Morgen, Radio 5, 12.02-13.00u.

De schatkamer. Portret van de 89-jarige Roland Bos Verschuur, een pionier van de radio op Curacao. Over communicatie en technisch pionieren in het Curacao van de jaren dertig en veertig. Morgen, Radio 5, 14.02-15.00u.