Selectie: Radio; Opium Radio

Gesprek met Jef Geeraerts over zijn boek De PG dat geinspireerd is op de schandalen in de Belgische rechtswereld.

Verder de dichter Rob Schouten die meedoet aan het Internationale Poeziefestival in Den Haag en de cabaretier Eric van Sauers die te zien is in De Pijnbank van Theo van Gogh. Radio 1, 20.02-22.00 u.

De Avonden. Na het gesproken uitzicht van oud-radiomaker Co de Kloet sr. een gesprek over het uitstervend fenomeen van de klassieke sterpianist. In het tweede uur een dierenverhaal van Toon Tellegen en een radio-essay over het dubbelzinnige imago van Italie. Radio 5, 22.02-24.00 u.

Damokles. Radioreportage over Kees die zeven kinderen seksueel zou hebben misbruikt en in het plaatsje waar hij woont door de bewoners wordt genegeerd. Ook zijn vrouw is nergens meer welkom. Radio 1 & 2, 0.02-1.00 u.