Extreem-rechtse partijen samen

De extreem-rechtse partij Volksnationalisten Nederland (VVN) is opgegaan in de in juni opgerichte Nieuwe Nationale Partij (NNP). Sinds december loopt tegen de VNN een strafrechtelijk onderzoek door het openbaar ministerie in Amsterdam wegens het verspreiden van discriminerende pamfletten.

Het nieuwe bestuur van de NNP ontkent dat de opheffing van de partij hier iets mee te maken heeft. De extreem-rechtse partij Volksnationalisten Nederland (VVN) is opgegaan in de in juni opgerichte Nieuwe Nationale Partij (NNP). Sinds december loopt tegen de VNN een strafrechtelijk onderzoek door het openbaar ministerie in Amsterdam wegens het verspreiden van discriminerende pamfletten. Het nieuwe bestuur van de NNP ontkent dat de opheffing van de partij hier iets mee te maken heeft. De extreem-rechtse partij Volksnationalisten Nederland (VVN) is opgegaan in de in juni opgerichte Nieuwe Nationale Partij (NNP). Sinds december loopt tegen de VNN een strafrechtelijk onderzoek door het openbaar ministerie in Amsterdam wegens het verspreiden van discriminerende pamfletten. Het nieuwe bestuur van de NNP ontkent dat de opheffing van de partij hier iets mee te maken heeft. De extreem-rechtse partij Volksnationalisten Nederland (VVN) is opgegaan in de in juni opgerichte Nieuwe Nationale Partij (NNP). Sinds december loopt tegen de VNN een strafrechtelijk onderzoek door het openbaar ministerie in Amsterdam wegens het verspreiden van discriminerende pamfletten. Het nieuwe bestuur van de NNP ontkent dat de opheffing van de partij hier iets mee te maken heeft.