SELECTIE: Radio

Hier en nu Nieuwspoort. De burgemeester van Almere Hans Ouwerkerk en voormalig burgemeester van Groningen voelde zich in Groningen veroordeeld door de media. Hij praat hier onder meer over. Radio 1 20.02-22.00u.

De Avonden. In het eerste uur een dierenverhaal van Toon Tellegen en een reportage over het radiostation De Stille Genieter uit Baarle-Nassau dat mogelijk stopt met uitzenden. Na elf uur een optreden van de Amerikaanse zanger Will Oldham. Radio 5, 22.02-23.55u.

Sesjun. Live uit Nick Vollebregts Jazzcafe in Laren optredens van Bart's Bones en zangeres Sylvia Droste. Radio 4, 23.02-0.00u.

Schuim en as. O.a. schrijver Herman Franke over zijn roman De Verbeelding en kinderboekenschrijfster Joke van Leeuwen over haar boek Kukel. Verder een treinreis met outsider-kunstenaar en schizofreen Willem van Genk. Morgen Radio 5, 14.02-16.00u.