TIENERHELDEN

Er is een hele simpele reden waarom Sara Pelles uit Baarle-Nassau van Friends houdt. “Het is gewoon grappig.' In de komische serie over een groep twintigers gebeuren dingen die “eigenlijk heel erg stom zijn, maar toch leuk'. Hoofdpersonen zijn de bewoners van twee appartementen: in het ene wonen de meisjes, in het andere de jongens.

Volgens Sara gaat het in Friends bijna altijd over de liefde - en daarin gaat heel wat mis, zo blijkt. Heel erg gelachen heeft ze die keer dat Ross een vriendinnetje kreeg dat een heel rommelig appartement had. Ross' zus kon dat niet uitstaan, omdat zijzelf juist heel netjes is. “Daarom kwam ze naar het huis van die vriendin toe, om het schoon te maken. Maar dat meisje had het net uitgemaakt met Ross en wilde er niks van weten. Toen gooide ze de deur voor de neus van Ross' zus dicht.'

Een vaste favoriet heeft Sara, die samen met haar zus van 13 kijkt, niet: “Soms is de een leuker, dan weer de ander'. Wat ze irritant vindt is dat er zoveel reclame tussendoor komt. Om de tijd te doden, overlegt ze dan met haar zus wat ze vinden van de dingen die er die aflevering gebeurd zijn.