Selectie: Radio

De avonden. In het eerste uur o.a. Toon Tellegen met een dierenverhaal, Arnon Grunberg en een gesprek met Alfred Birney samensteller van de bundel Oost-Indisch inkt. Ook een optreden van de Zuid-Afrikaanse dichter Gert Vlok Nel. Radio 5, 22.02-24.00u.

Is dit nog wel jazz. Opnamen van het Belgische Quartet DAAU tijdens het afgelopen North Sea Jazz Festival. Radio 4, 23.02-24.00u.

Een leven lang. Portret van Iki Halberstadt-Freud (1937) psychoanalytica en auteur van het dit jaar verschenen boek Electra versus Oidipus over de moeder-dochter relatie. Morgen, Radio 5, 11.02-12.00u.

Weldenkende mensen. Debat over vraag of de politiek het recht ondergeschikt maakt aan het eigen beleid met o.a. de burgemeester van Leusden drs. G.J.G.M. de Vet en mr. P. von Schmidt auf Altenstadte (deken van advocaten). Morgen, Radio 5, 12.02-13.00u.