Richard Krajicek wint bij rentree in Weens toernooi

Richard Krajicek is gisteren bij het tennistoernooi in Wenen doorgedrongen tot de tweede ronde.

De als zesde geplaatste Nederlander versloeg de Spanjaard Albert Costa in drie sets: 6-3, 6-7 en 6-4. Krajicek (26) maakte zijn rentree nadat hij op 6 september in de derde ronde van de US Open tegen de Zweed Johansson opgaf vanwege een knieblessure. In de tweede ronde ontmoet de nummer elf van de wereld de Fransman Cedric Pioline. Jan Siemerink verloor in Wenen in de eerste ronde van de Oostenrijker Thomas Muster: 6-2 en 6-4. Bij het tennistoernooi in Singapore plaatste John van Lottum zich voor de tweede ronde door Wayne Black uit Zimbabwe met 7-5 en 6-2 te verslaan. Paul Haarhuis leed een nederlaag tegen de Deen Kenneth Carlsen: 0-6, 6-3 en 6-4. (ANP)