Selectie: radio

De weekstaat. O.m. het tweede deel van een serie over de gevolgen van de economische crisis in Rusland en de devaluatie van de roebel. Radio 5 21.30-22.00u.

De avonden. Na het dierenverhaal van Toon Tellegen het literair variete met o.a. Jan Mulder, P.F. Thomese en Frank Koenegracht. Ook een gesprek met de eerste zwarte platenproducer Robby Robinson en Heere Heeresma met zijn memoires. Radio 5, 22.02-24.00u. Debat op 5. Discussie over de macht en onmacht van het parlement en de vraag of de Tweede Kamer de macht wel goed controleert of dat zij zich laat leiden door onthullingen in de media. Morgen, Radio 5, 12.02-13.00u. De schatkamer. Portret van de ex-marktkoopman Piet Bos uit Amsterdam bekend als Opera-Pietje. Op zijn 7-de wist hij al veertig opera-platen mee te zingen. Morgen, Radio 5, 14.02-15.00u.