MAGERE JAREN

De Amerikaanse acteur Burt Reynolds heeft met zijn schuldeisers een akkoord bereikt. Drie jaar geleden vroeg Reynolds, die in de jaren zeventig en begin jaren tachtig succes had met films als Smokey and the Bandit en Cannonball Run, zijn faillissement aan. Reynolds was in geldelijke moeilijkheden geraakt, doordat hij na een ongeluk bij een filmstunt niet in staat was tot werken. Uiteindelijk had hij voor ongeveer 20 miljoen gulden schulden.

Het akkoord met de schuldeisers houdt in dat Reynolds zijn boerderij in Florida en al zijn persoonlijke bezittingen mag houden en dat hij de komende drie jaar zijn schulden afbetaalt. Onlangs maakte Reynolds een come-back met de film 'Boogie Nights'. In augustus kondigde Reynolds aan te trouwen met Pam Seals, een serveerster die hem 'had bijgestaan in zijn magere jaren', aldus een zegsman.