Selectie; Radio

De Avonden. Tijdens de kinderboekenweek leest Toon Tellegen dagelijks twee dierenverhalen voor (na 10 en rond 11 uur). Ook een gesprek met vertaalster Barber van der Pol over haar romandebuut. Rond elf uur Het Poesjkin project, en na een verhaal van Arnon Grunberg een gesprek met dichter Nachoem Wijnberg over zijn nieuwe bundel Alvast. Tegen half twaalf een kort concert van de Amerikaanse band Fuck. Radio 5, 22.02-24.00u.

Een leven lang. Portret van de schrijver/arts/hoogleraar Geert Bremer (1924) die onlangs debuteerde met de novelle Wuiven naar de Vijand, over zijn verleden als dwang-arbeider in Nazi-Duitsland. Morgen, Radio 5, 11.00-12.00u.

Weldenkende mensen: het onderwijs. Discussie onder leiding van Pieter Hilhorst. Wie van de ouders en leerkrachten weet nog wat kwaliteit is in het onderwijs? Morgen, Radio 5, 12.00-13.00u.