GEEN NIEUWS

De Amerikaanse actrice Sharon Stone ontkende deze week dat zij zwanger is. Het Amerikaanse dagblad The New York Post had maandag gemeld dat Stone, die minder dan een jaar geleden trouwde met de Amerikaanse redacteur van The San Francisco Examiner Phil Bronstein, bijna drie maanden zwanger was. Als bronnen voerde de krant kennissen van de nu 40-jarige actrice op. “Niet alleen ben ik niet zwanger, maar het is ook alleen de buitenkant van mijn lichaam die publiek is en beschikbaar voor de pers”, zo reageerde Stone cryptisch op het bericht van The New York Post. “Deze plaats in mijn hart en lichaam is van mijzelf. Ik stel voor dat de pers zich terugtrekt op een waardige plaats vol respect.” In mei vertelde Stone, die bekend werd dank zij de film Basic Instinct van de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven, aan een journalist van een Brits tijdschrift dat ze klaar was voor het moederschap. “Ik heb de volmaakte partner gevonden”, was haar verklaring voor haar bereidheid. “Dus hebben we gemeenschap op elk moment dat we de kans krijgen.”