Parcours en hoogteverschillen

Tijdritten: Vrouwen junioren. Maastricht voor theater Vrijthof, Papenstraat, Bouillonstraat, Tongersestraat, Prins Bisschopsingel, Kennedybrug, Akersteenweg, Vijverdalseweg, Doornlaan, Oude Molenweg; Bemelen: Oude Akerstraat, Bemelerberg, Gasthuis, Wolfshuis; Sibbe: Bemelerweg, Sibberweg; Valkenburg: Rijksweg Valkenburg-Maastricht, finish op grens Vilt/Berg en Terbijt.

Mannen jonger dan 23 jaar: Maastricht: start voor theater Vrijthof, Papenstraat, Boullionstraat, Tongersestraat, Prins Bisschopsingel, Kennedybrug, Akersteenweg, Vijverdalseweg, Doornlaan, Oude Molenweg, Bemelen: Oude Akerstraat, Bemelerweg, Gasthuis; Margaten: 't Rooth, Klein Welsden, Trichterweg, Hoenderstraat, Pastoor Brouwerstraat, Rijksweg Gulpen-Maastricht; Cadier en Keer: Kerkstraat, Fommestraat; Honthem: Bruisterboschweg; Margraten: Broenshemweg, Termaar, Sterre der Zeestraat, Rijksweg, Sprinkstraat, Eijkerstraat, Eijkerweg; Sibbe: Grendelplein, Cauberg, Rijksweg Valkenburg-Maastricht met finish op grens Vilt/Berg en Terbijt.

Mannen junioren en vrouwe elite. Maastricht: start voor theater Vrijthof, Papenstraat, Bouillonstraat, Tongersestraat, Prins Bisschopsingel, Kennedybrug, Akersteenweg, Vijverdalseweg, Doornlaan, Oude Molenweg; Bemelen: Oude Akerstraat, Bemelerberg, Gasthuis; Margraten: 't Rooth, Klein Welsden, Trichterweg, Hoenderstraat, Pastoor Brouwersstraat, Eijkerstraat, Eijkerweg; Sibbe: Kenkersweg, Bemelerweg, Daalhemmerweg; Valkenburg: Grendelplein, Cauberg, Rijksweg Valkenburg- Maastricht, finish op grens Vilt/Berg en Terbijt.

Mannen, elite. Maastricht: start voor theater Vrijthof, Papenstraat, Bouillonstraat, Prins Bisschopsingel, Kennedybrug, Akersteenweg, Vijverdalseweg, Doornlaan, Oude Molenweg; Bemelen: Oude Akerstraat, Bemelerberg, Gasthuis; Margraten: 't Rooth, Klein Wielsen, Trichterweg, Honderstraat, Pastoor Brouwersstraat, Rijksweg Gulpen-Maastricht; Cadier en Keer: Kerkstraat, Fommestraat; Honthem: Eckelrade, Dorpstraat, Molenweg; Sint Geertruid: Burg. Wolfsstraat, Julianaweg, Langsteeg: Mheer: Duivenstraat, Burg. Beckersweg; Banholt: Mheerderweg. Dalestraat, Bergstraat; Bruisterboch: Bruisterboschweg; Margraten: Broenshemweg, Termaar, Sterre der Zeestraat, Rijksweg, Sprinkstraat, Eijkerstraat, Eijkerweg; Sibbe: Kenkersweg, Bemelerweg, Daalhemmerweg; Valkenburg: Grendelplein, Cauberg, Rijksweg Valkenburg-Maastricht, finish op grens Vilt/Berg en Terbijt.

Wedstrijden: Berg en Terbijt: start Rijksweg Valkenburg-Maastricht voor café Noben, Rasberg; Oude Akerstraat, Bemelerweg, Gasthuis, Wolfshuis; Sibbe: Bemelerweg, Daalhemerweg; Valkenburg: Grendelplein, Cauberg, Rijksweg Valkenburg-Maastricht, finish op grens Vilt/Berg en Terbijt.