Parma verslaat Juventus

Parma heeft Juventus de eerste nederlaag toegebracht in de Italiaanse Serie-A. Dino Baggio maakte tegen zijn oude club de enige treffer van de avond. De middenvelder scoorde in de 47ste minuut.

Bij Juventus kreeg Edgar Davids te horen dat hij maandag voor de rechtbank in Milaan moet verschijnen. De Nederlandse international is gedaagd wegens een incident op 8 oktober 1996. Kort na zijn transfer van Ajax naar AC Milan zou Davids in de stad een auto hebben beschadigd, twee mannen hebben aangevallen en een vrouw hebben neergeslagen.

Met de Argentijnse spits Batistuta in een hoofdrol versloeg Fiorentina koploper AC Milan met 3-1. 'Batigol' scoorde in Milaan één maal vóór en twee keer na rust. Het enige doelpunt van AC Milan kwam op naam van Bierhoff. De Duitser benutte een strafschop.