Selectie; Radio; Zaterdag

Spijkers met Koppen. Kamerlid Femke Halsema (GroenLinks) vertelt over de drie dagen die ze in een asielzoekerscentrum doorbracht. Gesprekken met Barend Cohen, waarnemer mensenrechten in Kosovo en met staatssecretaris Annelies verstand (Emancipatiezaken). Presentatie Dolf Jansen en Wouke van Scherrenburg. Radio 2, 12.04-14.00u.

Easy Listening. Ook Easy Listening herdenkt dat George Gershwin honderd jaar geleden werd geboren. Met uitvoeringen van zijn composities door Fred Astaire, Ella Fitzgerald, Miles Davis, Elvis Costello, Kiri te Kanawa, Robert Long en anderen. Met ook verschillende uitvoeringen van 'Summertime' en opnamen van gesprekken met de componist. Radio 1&2, 0.02-2.00u.

Beach Power. Live uitzending van Beach Power (the After Summer Party) in de Haagse Statenhal waar meer dan 10.000 mensen worden verwacht. Het dansfeest wordt gepresenteerd door Gijs Staverman en er zijn optredens van 2 Brothers on the 4th Floor, The Postmen, Vengaboys en Dario G. Met ook de deejay's DJ Jean, Emjay en Ronald Molendijk. Veronica FM, 20.00-4.00u.