Bordeaux neemt verder afstand

PARIJS, 26 SEPT. Girondins Bordeaux heeft afstand genomen van de concurrentie in de Franse voetbalcompetitie. De werkgever van Kiki Musampa versloeg Rennes met 4-0. Bordeaux heeft na zeven ronden vier punten voorsprong op de naaste achtervolgers.

De oud-Ajacied maakte na een half uur het tweede doelpunt. De andere treffers kwamen op naam van Laslandes, Jemmali en topschutter Wiltord. Middenvelder Benarbia werd in de 68ste minuut van het veld gestuurd.

TSV 1860 München blijft in de Bundesliga met succes op jacht naar grote broer Bayern. Het wachten is op de derby. De ploeg met libero Gerald Vanenburg won gisteravond zonder al te veel problemen met 2-0 van Hertha BSC en verkleinde de achterstand op koploper Bayern tot twee punten. De dure Münchense topclub heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. (ANP/AFP)