Selectie; Radio

De avonden. Met het gesproken uitzicht van Else Flim, schrijfster te Abcoude. Daarna de radioshow 'Teun, Vuur, Gijs' met een reportage van een zaterdagmiddag langs amateurvoetbalvelden met de fotograaf Hans van der Meer, n.a.v. zijn fotoboek Hollandse Velden. Gevolgd door de Wijde Blik van radiokunstenaar Mat Wijn. Na elf uur eigen opnamen van een gesprek met de Spaanse band Manta Ray. Ze gebruiken samplers, maar daarnaast klinkt het muzikaal verleden door van Marianne Faithfull tot Jacques Brel. Radio 5, 22.00-24.00u.

Plein publiek. Over hoe kinderen omgaan met de dood van iemand uit de nabije omgeving. Van de 12-jarigen heeft 75 procent daar al mee te maken gehad. Morgen, Radio 5, 9.50-11.00u.

Rondom het woord. Over de joodse schrijver en Nobelprijswinnaar Elie Wiesel die woensdag zeventig jaar wordt. Morgen, Radio 5, 11.35-12.00u.