AOT neemt handelaren van Goed Gedaan over

Beursbedrijf AOT neemt achttien optiehandelaren in dienst van het in problemen geraakte Goed Gedaan Opties. Daarmee neemt het aantal handelaren bij AOT toe tot zestig. Voor daadwerkelijke uitbreiding van zijn activiteiten moet AOT wachten tot de verhuizing van de optiebeurs van Rokin naar Beursplein 5, over anderhalve week.

AOT heeft niet willen wachten op de opheffing van de personeelsstop, die de optiebeurs een jaar geleden wegens ruimtegebrek afkondigde. Het gaat vooral met AOT's binnenlandse optiebedrijf goed. De sterke groei die in 1997 optrad zet zich nog steeds voort.

Goed Gedaan moest onlangs zijn activiteiten staken als gevolg de sterke terugval op de effectenbeurzen. Volgens de directie is de kans niet groot dat het bedrijf terugkeert op de optiebeurs.