Selectie; Radio

De Avonden. O.a. een gesprek met de historica Geertje Wiersma, schrijfster van de biografie Johanna Borski, financier van Nederland (1764-1846). Verder een concert van het Amerikaanse trio The Black Heart Procession, dat de zingende zaag gebruikt in hun stemmige songs over gebroken harten. Radio 5, 22.02-24.00u.

Radio Uit. Met o.a. Herman Kuiphof die zijn oordeel geeft over Leve Het Bruine Monster, een gefilmde ode aan het voetbal van Sherman de Jesus. De film bevat historisch materiaal van begin deze eeuw tot aan eind jaren vijftig en teksten van o.a. Nico Scheepmaker. Morgen, Radio 5, 17.05-17.50u.

Het archief van: De Vrije Keizer. In de jaren 80 was de zender van het kraakpand De Grote Keizer belangrijk in kraakkringen. In deze uitzending gesprekken over en archiefopnamen van deze nog altijd bestaande radiozender. Morgen, Radio 5, 15.02-15.45u.