Selectie; Radio

De Avonden. Met o.a. Music Hall, rechtstreeks vanuit Studio Amstel in Amsterdam. Met verhalen van Thomas Verbogt, A. Moonen, Bert Klunder en Thomas Roosenboom. Verder muziek van zanger-liedjesschrijver Maarten Veldhuis; en een reportage van Maarten Minkema in het noorden van Friesland op pad met fysisch geograaf Jaap Griede, om te boren naar aardlagen die wijzen op voormalige zeebodem. Radio 5, 22.02-24.00u.

Documentaire NPS Bijlage. Vandaag: Een ode aan de klank, een documentaire over geluid. Morgen, Radio 5, 13.05-14.02u.

Montaigne. Gesprek met 'taalbeheerser' Kees Stip naar aanleiding van zijn laatst verschenen boek Geen Punt. Verder een gesprek met Hans Kesting en Joop Admiraal over de voorstelling Vertraagd Afscheid en aandacht voor Drink, drink het Uur: zeven autobiografische kronieken van Martin Koomen. Morgen, Radio 5, 14.02-16.02u.