Dader pleegde zelfmoord; Drie doden gevonden in vakantiehuisje

OVERLOON, 22 SEPT. De politie van Boxmeer heeft gistermiddag in een huisje in een bungalowpark in Overloon drie lijken gevonden. Een 35-jarige vrouw en haar zoontje (8) waren door geweerschoten om het leven gekomen. De dader, een 51-jarige huisvriend, heeft zelfmoord gepleegd.

Het drietal arriveerde donderdagavond 17 september in het bungalowpark en zou voor een lang weekeinde, tot maandagochtend, blijven. Volgens een woordvoerder van de politie hebben de man, de vrouw en het jongetje enkele dagen onopgemerkt in de bungalow gelegen.

“Het incident heeft waarschijnlijk donderdagavond laat of vrijdag plaatsgevonden. De slachtoffers zijn na hun aankomst niet meer gesignaleerd in het zwembad of in het park, al zijn we nog wel bezig dat nader te onderzoeken. Wij vragen ons ook af hoe het kan dat niemand de geweerschoten heeft gehoord”, aldus de woordvoerder.

Schoonmakers alarmeerden maandag rond het middaguur de politie. Het drietal had het huisje om half elf moeten verlaten, maar had zich niet afgemeld bij de receptie. De schoonmakers konden met een duplicaatsleutel niet naar binnen, omdat de sleutel aan de binnenkant in het slot stak. Daarop besloten ze de politie te waarschuwen. De vrouw en haar zoontje woonden in Stevoort (België). De echtgenoot van de vrouw en vader van de jongen was niet meegekomen voor het lange weekeinde in het bungalowpark.

De 51-jarige dader was een goede bekende van de familie en woonde in Zichem (België). De drie zijn niet van Belgische komaf.

Niet bekend

Bungalowpark De Vers is onderdeel van de Gran Dorado Groep. Het ligt net buiten Overloon, tussen Boxmeer en Venray, in Noord-Brabant. In het park staan 152 bungalows. De directie van het bungalowpark wil geen commentaar geven.