Boekenbon voor beste voorspellers

Gemiddeld voorspellen de inzenders op de AEX-prijsvraag een AEX-index die 1998 afsluit op een niveau van 1.108,72 punten, ten opzichte van de slotstand van 959,57 punten gisteren en een gemiddelde stand van 1.056 punten tijdens de periode dat kon worden ingezonden. De slotstand voor 1998 van de AEX-index valt dit jaar op woensdag 30 december.

Uiteraard wordt zo spoedig mogelijk daarna vastgesteld en gepubliceerd wie van de ruim tweeduizend inzenders de slotstand zo dicht mogelijk heeft benaderd. Bij de citaten onderop deze pagina zijn de bijbehorende voorspellingen zonder decimalen weergegeven. Decimalen tellen, indien door inzenders gehanteerd, wel mee bij het bepalen van de winnaar. De drie beste voorspellers winnen boekenbonnen van respectievelijk 250, 200 en 150 gulden. Daarnaast worden onder de inzenders tien NRC-horloges en andere prijzen verloot.