Bayern München blijft ongeslagen in de Bundesliga

Bayern München blijft ongeslagen in de Bundesliga. De Braziliaan Elber en de Duitser Strunz zorgden voor een 2-0 zege op Freiburg.

Kaiserslautern staat tweede op drie punten. De kampioen herstelde zich moeizaam van de 4-0 nederlaag van afgelopen dinsdag tegen Stuttgart. Hertha BSC werd met 4-3 verslagen, onder meer door twee late doelpunten van de Deense verdediger Schjönberg. Nummer drie HSV kwam niet verder dan 1-1 tegen Wolfsburg.

Het weggezakte Borussia Dortmund, vorig jaar nog winnaar van de Champions League, verloor op eigen veld met 1-0 van Bochum. De Zuid-Afrikaan Delron maakte drie minuten voor tijd het winnende doelpunt. Dortmund diende na afloop een officieel protest in, omdat Hässler door een flesje uit het publiek was geraakt. De middenvelder kon na behandeling verder spelen, maar hij bleef in de rust in de kleedkamer achter.