Toch buit overval GWK

ROTTERDAM, 12 SEPT. Bij de overval op het GWK-kantoor in Hoek van Holland is afgelopen dinsdag een geldbedrag buitgemaakt. De politie geeft geen informatie over de hoeveelheid. De overvaller gebruikte explosieven en maakte bij zijn vlucht gebruik van een vuurwapen.

In eerste instantie verkeerden bankpersoneel en politie in de veronderstelling dat er niets was verdwenen, maar na het opmaken van de kas blijkt dat er wel geld weg is. De ravage na de overval was groot, een deel van de inrichting werd door de explosies weggeblazen. Papiergeld lag her en der verspreid in het gebouw.

Niet bekend

De overval in Hoek van Holland komt enigszins overeen met een eerdere roofoverval op een vestiging van het GWK in Maastricht waar een man met ongeveer hetzelfde signalement op bijna dezelfde manier te werk ging.