Opinie

    • Youp van ’t Hek

Seks, seks en nog eens seks!

Laten we het nog even kort samenvatten: Arafat stond op het gazon van het Witte Huis te wachten en op dat moment genoot Bill van Monica, die zich bevredigde met een grote sigaar. Daar komt de uitdrukking 'sigaar uit eigen doos' vandaan. Hoop voor Bill dat het geen Cubaanse sigaar was, anders krijgt hij er nog gelazer mee. Hoewel 'de wilde Havanna' ook opeens heel anders klinkt. En wat denkt u van het woord 'viespeuk'?

Soms kwamen er vlekken op haar jurk, maar er gaan ook al geruchten dat Bill hem af en toe afveegde aan de Amerikaanse vlag.

Verder zal er bekend worden dat Monica de president oraal bevredigde terwijl hij met een Congreslid over landbouwsubsidies telefoneerde en ik ben bang dat we binnenkort ook horen dat er eigenlijk altijd een meisje onder de katheder van het Witte Huis met de genotsknots van de president zat te spelen. Zij vroeg keurig van tevoren hoe lang de speech zou duren, zodat zij wist of het een heftig vluggertje moest zijn of dat ze het wat meer op de vanilletour mocht gooien.

Iedereen weet binnenkort alles. Hoe laat, hoe vaak en vooral op welke manier hij het graag wilde. Zesendertig dozen details. Een soort Voskuil op Internet. Zijn grootste kick was het om klaar te komen terwijl de hotline met Jeltsin openstond. Boris was toch altijd chronisch kachel van de wodka en dacht dat hij gewoon een ordinair 06-nummertje gedraaid had.

Achteraf mogen we nog blij zijn dat die Monica niet per ongeluk met haar blote reet op de knop is gaan zitten en dat de wereld nog steeds bestaat. Of misschien hebben ze het ook wel op die manier gedaan. Op een gegeven moment ben je toch wel een beetje uitgekeken op die eeuwige sigarenseks en dan wordt risicoseks heel interessant. Dus dat je op je hoogste punt het gevoel hebt dat je explosies hoort en tegen je geliefde 'Hiroshima, mon amour' schreeuwt. Dat moet toch heerlijk zijn. Mij verbaast niks meer.

Waar ik alleen helemaal niet tegen kan zijn die laffe excuses van Bill. Dat gezemel dat hij zijn gezin en zijn vrouw en zijn dochter en zijn labrador en het Amerikaanse volk zo'n verdriet heeft gedaan door zich regelmatig op zijn werkkamer eens even stevig te laten nemen door een stagiaire en dat het hem zo spijt. Het spijt hem helemaal niet. Hij vindt het gewoon jammer dat het voorbij is. Dat moet hij zeggen en het zou leuk zijn als hij erbij vertelt dat hij nog steeds zo geil als roomboter is. 'Zelfs nu ik deze speech hou. En zo gauw ik thuis kom moet Hillary eraan geloven en gaan we een ongegeneerde wip maken en gaan we het op alle plekken doen waar ik het met Monica ook gedaan heb. We beginnen op de rechter burola.'

En Hillary moet ook niet zeuren met haar gezever dat ze achter hem blijft staan. Of ze moet gewoon zeggen dat ze hem een smerig, obscuur, achterbaks en vunzig mannetje vindt, of aan het volk vertellen dat ze er zelf ook wel pap van lust en dat ze helaas niet helemaal aan de consumptiedrift van haar Bill kon voldoen. Vandaar al die Monica's en Paula's.

Seks, seks en nog eens seks en de komende maanden zullen we elke kreun en steun te weten komen. En we zullen smullen met zijn allen. Verontwaardigd smullen. Schande sprekend genieten.

Een paar tips voor uw omgeving. Hoe verontwaardigder iemand reageert hoe meer je hem/haar mag wantrouwen. En als iemand het gedrag van Bill echt op hoge toon en met veel lawaai afkeurt, dan weet je helemaal zeker dat hij zich een keer of wat per week laat nemen door een caravanhoer op een parkeerplaats.

Bill is niks anders dan het slot van een tijdperk. We zijn op het ogenblik gewoon doorsekst en Bill doet daar vrolijk aan mee. Voor de Buch, na de Buch, achter de Buch en in de Buch. De moraal? Geen moraal. Het leven is simpel en Hans Hillen heeft gelijk.

    • Youp van ’t Hek