Selectie; Radio

Urubicha. Eerste aflevering van een programma waarin de muziek uit romans van bekende schrijvers te horen is. Vanavond gaat het over De Avonden van Gerard Reve. Reve leest zelf de passages waarin van muziek sprake is voor. Radio 4, 18.30-19.30u.

Hier en nu Nieuwspoort. Advocaat mr. Abraham Moszkowicz praat over grote criminelen in ons land, het gezag in onze rechtstaat en succes in het leven. Radio 1, 20.02-22.00u.

Dokument op 5. Over de motieven om te beleggen en waarom talloze Nederlanders zwichten voor de gouden bergen in beleggingsland. Morgen, Radio 5, 13.08-14.00u.

Schuim en as. O.a. een gesprek met Sylvia Witteman die een boek over Simon Carmiggelt heeft geschreven en een portret van de graficus M.C. Escher naar aanleiding van de overzichtstentoonstelling in de Rotterdamse kunsthal. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.