INTERNET

Enkele websites over Rusland:

Policy.com Het Amerikaanse webzine Policy.com heeft in maart een verzameling links naar informatie over Rusland samengesteld over onder meer politiek, economie en de uitbreiding van de NAVO. [www.policy.com/ issuewk/98/0330/index.html]

Wereldbank De Wereldbank publiceert een nieuwsbrief over de landen die overgaan van een plan- naar een markteconomie. Behalve informatie van de bank zelf is er ook een lijst met links naar andere bronnen over onder meer Rusland. [www.worldbank .org/html/prddr/trans/WEB/ trans.htm] Russische zoekmachines In het Engels: [www.yahoo.ru], [counter.rambler.ru] In het Russisch: [www.au.ru], [www. ambler.ru], [www.aport.ru] [yandex.ru]

Overzicht van Russische media Biedt, onder veel meer, een lijst van alle Russische media op het Internet, waaronder het Engelstalige MoscowNews. [weblist.ru/ english/8000]

Overheid Het bureau voor bevordering van buitenlandse investeringen heeft een Engelstalige site die ook verwijzingen heeft naar andere overheden. [www.fipc.ru/fipc]