Selectie; Radio

De weekstaat. Deze honderdste uitzending staat geheel in het teken van beleggen en wat er aan de hand is in de wereldeconomie. Radio 5, 21.30-22.oou.

De avonden. Rechtstreeks uit Studio Amstel in Amsterdam verhalen van o.a. Thomas Verbogt en Adriaan Bontebal met muziek van Hamisch McKeich, een fagotvirtuoos uit Nieuw Zeeland. In het tweede uur de muziekgroep Africa Unite. Radio 5, 22.02-23.55u.

Passage vijftig. Documentaire over het ouder worden met onder andere een juriste die in haar baan vastliep en een beeldend kunstenaar die het ouder worden juist als een verrijking ziet. Morgen, Radio 5, 13.10-14.00u.

Montaigne. Gesprek met de schrijver Hafid Bouazza over o.a. zijn verrassende stijl, een handleiding voor Italië en Wouter Steenbergen over zijn mimeprijs van de stad Amsterdam. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.