Selectie; Radio

Supplement. Verslag van de zoektocht naar de wortels van de jazz tijdens een fietstoer in Groningen. Jazz-musici uit binnen- en buitenland traden op in kerken, schuren, tenten en oude fabrieken. Radio 4, 20.02-24.00u.

De verbeelding. Aandacht voor de 154 sonnetten van William Shakespeare die o.a. over de liefde, haat, afkeer van lichamelijke lust, verlangen naar eeuwigheid en zelfvernietiging gaan. Radio 5, 21.00-21.40u.

Damokles. Reportage over de ervaringen van Crace O'Sullivan die tijdens een van de acties die ze in 1983 voor Greenpeace voerde in aanraking kwam met radioactiviteit. Toen ze later een kind kreeg bleek dat gehandicapt. Radio 1 & 2, 0.02-1.00u.

Kleur bekennen. Gesprek met Cobra-kunstenares Lotti van der Gaag die tegenwoordig 'weggestopt' zit in een verzorgingshuis. Morgen, Radio 5, 16.02-17.00u.