Selectie; Radio

Hier en nu Nieuwspoort. De nieuwe minister voor Ontwikkelingssamenwerking Eveline Herfkens praat o.a. over haar beleid en de samenwerking met andere ministeries. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Na het gesproken uitzicht van emeritus hoogleraar antropologie Thijs Schoffeleers o.a. een gesprek met oud-Kamerlid Jet Nijpels die een sleutelroman over het Binnenhof schrijft. Ook de bands Movietone en Crescent. Radio 5, 22.02-24.00u.

Document op 5. Over een aantal kampeerders van de Amsterdamse kampeervereniging Strandgenoegen die zomers hun huisjes op het Zandvoortse strand opslaan. Morgen, Radio 5, 13.08-14.00u.

Schuim en as. O.a. een gesprek met schrijver Rudolf Geel over zijn boek Bloedmadonna en een reportage over de poëziemanifestatie Land en dicht in de West-Friese dorpen Wijdenes en Oosterleek. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.